HET GEZICHT ACHTER BIRGI(F)T

Birgift is een idee dat vier jaar geleden ontstaan is tijdens het voorbereiden van mijn huwelijk in 2017. Destijds was ik zelf opzoek naar een gastenboek, daar ik niet hetgeen kon vinden wat ik zelf zocht. Het idee is naar de achtergrond geraakt maar nooit uit mijn hoofd. 
Tot ik zwanger raakte eind 2020 van mijn zoontje, waar ik op zoek was naar een kraambezoekboek. Ook hier kon ik niet hetgeen vinden wat ik zelf zocht. In juli 2021 toch de stoute schoenen aangetrokken en de stap gemaakt om te starten met Birgift, deze producten zelf te ontwerpen en te gaan vormgeven naar mijn eigen ideeën. Zo kan ik hopelijk jullie blij maken met de producten waar ik zelf ook blij van word. 

In mijn webshop vind je een collectie aan swaddles,  invulboeken, mijlpaalkaarten voor je zwangerschap, eerste keren en eerste levensfase. Maar ook originele stationery producten zoals een verjaardagskalender en handgemaakte eiken houten standaarden.

Met heel veel liefde ontwerp ik mijn producten, hopelijk raak jij ook verliefd want herinneringen zijn er om herinnerd te worden. 

Liefs, Birgi(f)t

Winkelwagen
X